En brugt Audi A3 kan for mange familier være det bedste bilkøb, da man dels opnår god rabat i forhold til bilens normalpris, og dels får man en kvalitetsbil i høj kvalitet, der kan opfylde de mest normale familiers transportbehov. Normalt bør man købe en helt ny bil, hvis man stiller krav om at anskaffe sig en bil i perfekt stand, hvor man ikke skal påregne udgifter til dyre reservedele i de førstkommende år, men Audi har indført en garantiordning ved navn AAP, hvor de udvalgte biler er brugte men i så god stand, at de kan leveres med 2 års fuld garanti samt en 2-årig serviceaftale. Modellen Audi A3 er en mellemstor bil i et stilrent design med skarpe linjer, der passer til de fleste familiers normale transportbehov. På Audis hjemmeside finder man en oversigt over brugt Audi A3 biler med AAP, og de er generelt alle så gode som ny men til nedsat pris.

Fordele med AAP ordningen

Naturligvis er biler med AAP (Audi Approved Plus) lidt dyrere end biler uden denne garantimærkning, men man får rigtig meget for denne merpris, idet garantien omfatter disse fordele:

  • 2 års fuld garanti på bilen
  • Derefter en 2 års serviceaftale (ophører efter 40.000 km kørsel)
  • Bilerne er 100 % gennemtjekkede og i orden overalt
  • Fri autohjælp overalt i Europa
  • Alle bilens dele er originale og i ny stand

Skulle man i værste fald i garantiperioden komme ud for, at der skal udskiftes nogle dele på bilen, så dækker Audis garanti samtlige udgifter, således man ikke skal forvente nogen uventede reparationsudgifter på bilen. Hvis man køber en brugt bil uden AAP ordningen, så vil man ikke modtage denne udvidede garantiordning, og man kan derfor risikere at komme i en situation, hvor bilen efter en periode skal have udskiftet dele, der kan være kostbare at købe samt at få monteret.

Smart at vælge en brugt Audi A3

Hvis man har en mindre familie, så kan man til de fleste tider sagtens nøjes med en brugt Audi A3, da dette er en mellemstor bil med enten 3 eller 5 døre. Bilen kan fås med både for- eller firehjulstræk samt små eller større motorer. Der er masser af plads i bilen, og bilens køreoplevelse er i særklasse. Den har nemlig en fast styring, et godt vejgreb, en høj kørekomfort og en luksuriøs og lydløs kabine. Bilens lave brændstofforbrug gør, at den har lave udgifter til både brændstof samt afgifter til staten. Sikkerheden er i topklasse, da den har 5 ud af 5 NCAP stjerner. Bilen har masser af standardudstyr, og den kan endvidere fås med alt tænkeligt ekstraudstyr. Hvis man giver bilen en regelmæssig og god vedligeholdelse, så kan man have glæde af en velholdt kvalitetsbil i mange år fremover, hvilket giver meget bil for pengene.