Privatleasing af bil

24 november of 2016 Af

Det er blevet populært at privatlease sin bil i Danmark. Det er en stor livsbeslutning, som kan sammenlignes med huskøb, når man beslutter sig for, at det er på tide at eje en ny bil. Vi er alle bange for at træffe et forkert valg, når vi vælger en ny bil. At privatlease sin bil kan her have mange fordele, da det ofte er forbundet med mindre stress, end hvis man skal ud og investere i sin helt egen bil. Man undgår blandt andet den store usikkerhed, som uløseligt er forbundet med værditabet, når bilen på et tidspunkt skal skifte ejer igen. At forudsige et givent værditab er ikke nemt, hvilket indlysende bidrager til en form for økonomisk usikkerhed.

Derudover undgår du turen ned i banken for at låne ekstra penge til dit bilkøb, hvilket du nok ikke var kommet udenom, hvis du skulle investere i din helt egen bil. Når det kommer til startbetalingen, er den også typisk noget lavere, hvis du privatleaser en bil. Startbetalingen udgør et sted mellem 5-10 %, hvilket er en del mindre end ved almindeligt køb af bil.

Brugt er det nye sort

Vi lever i en tid, hvor vi sælger, køber og lejer brugte ting af hinanden. Det kan for eksempel være børneudstyr til den lille ny, det kan være alle forskellige former for beklædning, eller det kan dreje sig om udstyr til skiferien. Vores Facebookfeed bugner med folk, der søger efter eller sælger brugte ting. Nu er denne tendens imidlertid også mulig i forhold til leasing af bil.

Det er således blevet udbredt på det danske marked at lease brugte biler. Hvis man synes ens økonomi er lidt trang, kan man med fordel overveje brugtvognsleasing. Med brugtvognsleasing får du en billig leasing, mens du bliver udstyret med en velfungerende og godt kørende brugt bil. Og hvis du ikke er helt pernitten, så er det svært at mærke forskel på at køre i en ny eller brugt bil, da de biler, du kan brugtvognslease, er i super god stand. Kunne dette være noget for dig, kan du læse mere om mulighed for leasing.

Hvis du drømmer stort om at eje en hurtig, fed men også dyr bil, så kan brugtvognsleasing være den ting, som får din drøm til at gå i opfyldelse. Det er nemlig muligt at lease brugte biler fra forskellige eksklusive mærker. Dertil skal det nævnes, at det oftest er i forbindelse med brugtvognsleasing af de dyre og eksklusive biler, hvor der er allerflest penge at spare.

Fornyet køreglæde i ny bil

Om ens nye bil er købt, privatleaset eller brugtvognsleaset ændrer ikke på, at det er en fantastisk følelse at suse ud ad landevejen med aftensolen i ryggen og bare nyde livet i sin nye øse. En ting, der dog kan skade køreoplevelsen i din nye bil, er, hvis den genererer unødvendigt meget dæk- og vejstøj. Dette kan faktisk være tilfældet i mange nye biler. Du behøver dog ikke lade unødvendig meget støj ødelægge din køreglæde, da der findes mange gode og billige muligheder for lydisolering til din bil. Vi bruger meget tid i vores bil, hvorfor den skal både køre og lyde præcis, som vi ønsker og har drømt om, den skal.

Previous:

Leasing af brugt Audi R8 sportsvogn

Next:

Vælg det køretøj, der passer dig

You may also like