ee3cb90a2bf51c3e81584d04ee44408be273e4dc1fb010409cf7_640_Audi-R8

Det er ikke længere umuligt at få råd til en racerbil, da flere af Audis bilmodeller kommer i en racerudgave, som spænder fra de små kompakte biler S3, RS4 til mellemstørrelserne TT RS, S5, RS5, S6 samt RS6 op til de store modeller S7, RS7, R8 og RS 8. Det er nu muligt at købe alle disse racerbiler i ny stand hos Audi, og eksempelvis kan man på . Dette er deres topmodel, som der ikke findes så mange af på det danske marked. Man kan ofte spare 10-30 % i forhold til bilens nypris ved at købe en brugt Audi R8 hos Audi, selvom man reelt får en helt ny bil, idet den leveres med Audis supergaranti ved navn AAP.

Audi Approved Plus (AAP)

AAP er simpelthen Audis nye koncept, hvor man køber en lettere brugt bil men i samme stand som en helt ny bil og med samme garanti som nye biler men blot til en noget lavere pris. Tidligere burde man være varsom med at ofre mange penge på en brugt bil, da der kunne være skjulte fejl og mangler ved bilen, men det er 100 % trygt at købe en brugt Audi R8 og andre Audi modeller med AAP, da man dels får 2 års fuld garanti på bilen, man får desuden en 2 års serviceaftale med i prisen, således man ingen udgifter får i denne periode til uventede udgifter. Aftalen løber i 2 år, eller til bilen har rundet 40.000 km., og i denne garantiperiode betaler Audi alle opståede skader på bilen samt arbejdslønninger. Audi har forinden nøje gennemgået disse AAP godkendte biler, således de nu er i tiptop stand bestående udelukkende af fungerende og originale dele, idet alt er gennemtjekket fra A-Z, og eventuelle fejl og mangler er udbedret, således bilen reelt er som ny blot lettere tilkørt. Der medfølger endvidere fri autohjælp gældende overalt i Europa, så skulle uheldet være ude, så kommer Audis servicetekniker ud på stedet og klarer problemet.

Audis sportsvogne

Hvis man er tiltrukket af lækre biler med komfort, køreglæde og fart, så bør man stifte bekendtskab med Audis modeller fra S og RS serien. Der er tale om rendyrkede racerbiler, der alligevel er godkendt til kørsel på almindelige veje. Den største model er

Audi R8, der er en tosædet sportsvogn til den kræsne køber med benzin i blodet. Det er Audis stærkeste og hurtigste serieproducerede gadebil, der normalt leveres med en V-10-benzinmotor på op mod 610 hk, således topfarten kommer op på 330 km/t, og bilen har en imponerende accelerationstid fra 0-100 km/t på bare 3,2 sekunder. Bilen har en spontan speederrespons, en karakteristisk motorlyd, et aerodynamisk design og helt fabelagtige køreegenskaber. Derudover har bilen ægte quattro-firehjulstræk, som giver den en god stabilitet samt et godt vejgreb. Bilen kan indstilles til kørsel på forskellige slags underlag, og den er kvik på grund af det lette karosseri af aluminium og kulfiberforstærket plastik, der samtidigt har forøget stivhed og gode collisions egenskaber. Audis S modeller står for Sport, mens RS står for Renn Sport, der betyder racer sport.