Brugt Audi TT

Brugt Audi TT

At køre i en hurtig sportsvogn er blandt manges barndomsdrømme, og kun få udlever drømmen igennem livet, da sportsvogne generelt er sjældne og yderst kostbare især i Danmark. En god sportsvogn kan nemt koste flere millioner kr. fra ny, så allerede på det punkt er de fleste forhindret i at få råd til en sportsvogn. Imidlertid kan man købe biler med AAP hos Audi, og der er reelt tale om nye biler, men til en reduceret pris. Audi har lavet flere sportsvogne, der er godkendt til kørsel på de almindelige veje, og derfor bør man eventuelt overveje at købe en brugt Audi TT, der kan findes på Audis hjemmeside. Her kan man finde en brugt Audi TT for omkring en halv million kr., hvilket er ret billigt for en nyere sportsvogn.

Konceptet AAP er yderst fordelagtigt

Godt nok er Audis biler med betegnelsen AAP en smule dyrere end tilsvarende biler uden AAP, men som køber får man rigtig meget for merprisen, og det er sikkerhed og garanti, som jo normalt er svært at værdisætte. Så er en merpris på 50-100.000 kr. helt i orden at betale, når man alligevel sparer over 100.000 kr. i forhold til samme bils nypris. De færreste vælger at spare 150.000 kr. ved at købe en brugt bil uden garanti, hvis de til gengæld kan spare måske 100.000 kr ved at købe en bil med fuld garanti. Med AAP garanterer Audi for, at bilen er fuldstændigt gennemtjekket, således alle dele på bilen er efterset og 100 % i orden. Audis egne teknikere har nemlig erstattet alle defekte og slidte dele med nye Audi dele, og eventuelle uoriginale dele er også udskiftet til originaldele. Bilen vil derfor opføre sig fuldstændigt som en helt ny bil, og AAP biler er typisk under 2 år gamle, og har kun kørt få tusinde km, så reelt er de nye og kun lettere tilkørte. Købere af en AAP bil fra Audi modtager desuden 2 års fuld garanti på bilen sammen med en 2 års serviceaftale, således man ikke vil få nogen uventede udgifter på bilen i løbet af hele garantiperioden, dog udløber garantien, når bilen har kørt sammenlagt 40.000 km. Skulle der opstå et uheld, der skyldes en defekt del på bilen, så erstatter Audi hele regningen, og desuden får man fri vejhjælp overalt i Europa med i aftalen.

TT sportsvogne

Det er derfor nu muligt at købe en brugt Audi TT til en rimelig pris, og så får man altså en sjov og velkørende sportsvogn i et stilrent og sportsligt design. En TT model kommer som regel i en coupé-udgave med fire sæder, men man kan også få den i en roadster-udgave med canvas-kaleche og to sæder. Denne sportsvogn giver en køreoplevelse i særklasse, da man får en bil med kraftig motor med en potent motorlyd samt med en høj acceleration og et godt vejgreb, der jo er kendetegnet for sportsvogne. En Audi TT kommer i et stilrent og elegant design og giver høj kørekomfort. Bilen kommer med det permanente quattro-firehjulstræk, så man har maksimal kontrol over bilen. Instrumentbrættet i bilen er forsynet med Audi virtual cockpit, der erstatter de analoge instrumenter. Med få tryk på rattet kan man eksempelvis minimere speedometret og omdrejningstælleren og til gengæld få kort og ruteplan frem på skærmen.