Leasing af brugt Audi R8 sportsvogn

11 april of 2016 Af

De færreste får nogensinde råd til en ægte sportsvogn, og Audis sportsvogn hedder R8, og den er både smart og hurtig men samtidig komfortabelt indrettet, så denne type sportsvogn koster normalt i omegnen af 3-4 millioner kr. Imidlertid findes der en mulighed for at køre i en brugt Audi R8 sportsvogn til en fornuftig pris, idet man kan lease denne for under 4.000 kr. om måneden, men visse af modellerne kan koste over 10.000 kr. om måneden i leasingydelse. Prisen afhænger af bilens alder, motor og tilbehør, og man kan se udvalget af brugte Audi R8 på Audis hjemmeside.

 

Fakta om racervognen Audi R8

En Audi R8 er en tosædet sportsvogn til den kræsne køber, der har benzin i blodet, da R8 er Audis absolut stærkeste og hurtigste serieproducerede gadebil nogensinde. Bilen leveres normalt med en V-10-benzinmotor, der kan levere op mod 610 hestekræfter, så topfarten bliver op mod 330 km/t, og den har en accelerationstid fra 0-100 km/t på bare 3,2 sekunder. Denne type bil har flere gange vundet prisen som årets sportsbil i blandt andet European Car magazine, Autobild, Fifth Gear og Automobile Magazine. Bilen har en spontan speederrespons, en karakteristisk motorlyd, et aerodynamisk design samt helt fabelagtige køreegenskaber, der umiddelbart kan relateres til sportsvogne. Da bilen har permanent firehjulstræk, så har den god stabilitet samt et godt vejgreb. Bilen kan indstilles via en drejekontakt på rattet til kørsel på enten tørre, våde eller snedækkede flader. Bilen er fremstillet af aluminium og kulfiberforstærket plastik, der sikrer bilen en lav vægt, øget stivhed og gode kollisionsegenskaber. En Audi R8 er en egentlig sportsvogn, men den er samtidigt godkendt til almindelig kørsel på landevejene, hvor den altid vækker en del opsigt, da der jo er tale om en helt ekstraordinær bil.

 

Brugt Audi R8 med AAP garantiordning

Audi har jo skabt det internationale koncept Audi Approved Plus (AAP), der gælder på alle Audis brugte biler og således også omfatter en brugt Audi R8. Biler med AAP er lettere brugte biler, som Audi sælger til en lidt lavere pris end nyprisen, selvom bilen er at sammenligne med en helt ny bil. Audis egne specialister gennemgår bilen nøje fra A til Z, og eventuelle uoriginale eller beskadigede dele bliver straks udskiftet med nye og originale autodele, således bilen igen er i topform som en helt ny bil. Købere af en bil med certifikatet AAP får fuld garanti på bilen i to år, hvorefter man gives en fri omfattende serviceaftale, der løber i to år yderligere, eller indtil bilen har rundet de 40.000 kms kørsel. Endeligt medfølger der fri autohjælp med i AAP pakkeløsningen, og aftalen gælder i hele Europa. AAP er derfor meget betryggende for købere af brugte Audi biler, da man derved slipper for at skulle betale for uventede udgifter til reparation og service på bilen i de næste mange år.

 

Previous:

Attraktive priser på privatleasing hos Hyundai

Next:

Privatleasing af bil

You may also like