BMW fejrer 100 års fødselsdag med koncept bil

14 marts of 2016 Af

BMW har annonceret en konceptbil i forbindelse med deres 100 års jubilæum. Bilen vil derfor også blive udstillet under virksomhedens jubilæumsfest.

Bilen som BMW kalder “Vision Next 100,” er en konceptbil, der forsøger at se 100 år frem i tiden med fokus på æstetik. Det er altså BMW’s bud på hvordan en bil kunne se ud om 100 år, og hvordan det funktionelle niveau i bilen kan have udviklet sig til at være meget mere, end hvad en bil er og kan i dag.

Det ser næsten som om bilen er iført en af ​​disse guld-og-sølv jumpsuits, der symboliserer fremtiden i 2100 og måske afspejler borgernes forhold til den tid.

I en erklæring, sagde formand for bestyrelsen for BMW AG Harald Krüger, at konceptet skulle legemliggøre hvordan BMW ser frem til det næste århundrede af auto tendenser. “Vi har vist ved mange lejligheder i hele vores historie, at vi er i stand til at lære hurtigt og tager dristige skridt,” sagde Krüger.

 

Vision Next 100 er et køretøj med både autonome og manuel kørsels muligheder, noget der har været populært i konceptbiler fra bilproducenter i det forløbne. Det lader til, at bilproducenter venter en verden, hvor autonom kørsel er en mulighed, men ikke den eneste mulighed. I fremtiden kan forhandlerne stadig få kunder på hvor godt en bil kører, fordi kunderne ikke ønsker at blive drevet af en computer hele tiden.

Ligesom Volvos konceptbil afsløret i november, ændrer BMW Vision Next 100 det indre af bilen afhængigt af hvordan bilen køres. Boost-funktion handler om at hjælpe et chaufføren til at køre bedre, som vi ser demonstreres i teaser videon om konceptbilen. Nem-tilstand er på den anden side til for at danne en enkelt enhed.

Det bliver spændende at følge med i udviklingen, og se om den vil bevæge sig i den retning som BMW foreslår med denne konceptbil, uanset er de i hvert fald en sikker firstmover på markedet med deres Vision Next 100 bil.

 

 

Previous:

BMW ejere kan nu fjernstyre bilen med armbåndsur

Next:

De flyvende biler er på vej

You may also like