Scor en brugt Audi A1 til god pris

28 maj of 2017 Af

De fleste bilkøbere vil helst anskaffe sig en god og stabil bil, der ikke vil skuffe dem i årene fremover med hensyn til komfort og køreglæde men også uden at store variable udgifter til vedligeholdelse og reparationer, og så kan man enten lease en bil eller man kan eventuelt købe en AAP bil hos Audi til nedsat pris såsom en brugt Audi A1, da AAP biler hos Audi generelt er nyere biler i 100 % perfekt stand og med fuld garanti men til en noget lavere pris end nyprisen. På den måde kan man faktisk score en god bilhandel, da man dels får fordelene ved en ny lækker bil med garanti men slipper for at betale nyprisen.

Den lille Audi A1 er faktisk en perfekt bil til masser af formål, da den dels er temmelig rummelig men også praktisk i bytrafikken, samt den er super billig i både afgifter og brændstof og dermed meget miljøvenlig. Man kan nemt finde en god pris på en brugt Audi A1 på Audis hjemmeside, hvor alle deres AAP biler er averteret til salg.

AAP garantiordningen

Normalt er der risiko forbundet med køb af brugte biler, da de jo kan indeholde skjulte fejl og mangler, man ikke lige opdager ved en kort køretur, hvor man tester bilen. Selv en lettere brugt bil kan have alvorlige fejl, der i værste fald kan koste en formue at få repareret, da der både kræves nye reservedele samt montering af komponenterne, og det kan desværre koste dyrt, hvis man er uheldig.

Imidlertid vælger Audi visse nyere biler ud i deres sortiment, og disse biler efterses af teknikerne ganske nøje, således alle slidte og defekte dele udskiftes til nye og originale dele, således bilen er i tiptop stand som en ny bil. Der er som regel tale om Audi biler, der er under 2 år gamle og kun har kørt få tusinde km, der sælges som en lettere tilkørt bil med til nedsat pris med en AAP garanti med i købet.

AAP står for Audi Approved Plus, og den giver dels 2 års fuld garanti men bagefter en udvidet serviceaftale, der løber i 2 år mere, eller til bilen har kørt 40.000 km i alt. I hele denne lange garantiperiode står Audi for alle uventede udgifter til service og reparation på bilen, og faktisk får man endda fri autohjælp i hele Europa med i pakkeløsningen. På den måde er det derfor helt risikofrit at købe en nyere bil, således man kan køre sikkert i den kommende årrække i en kvalitetsbil med fuld service og garanti.

Fordele med Audi A1

Uanset om man køber en ny eller en lettere brugt Audi A1, så får man under alle omstændigheder en dejlig bil, der alligevel er den mindste af Audis modeller. Det er en kompakt hverdagsbil, der forener sportslige køreegenskaber med et elegant og stilrent design. Audi A1 er derfor et oplagt valg som familiens bil nummer to, og der er på ingen måde tale om en bil uden plads, fart og komfort.

Man kører med en høj køresikkerhed og komfort i en bil med en fast undervogn, der giver bilen et stabilt vejgreb samt en god og sjov køreoplevelse. Hvis man lægger splitbagsædet ned, får man øget bagagerummet fra de normale 270 liter til hele 920 liter, og dermed kan man alligevel fragte større ting i bilen.

Audi A4 er forresten kåret til årets brugtbil ifølge bilfo.dk

Previous:

Hold drengedrømmen i live med brugt Audi R8

Next:

Brugt Audi TT er økonomisk overskuelig

You may also like

Post a new comment