Masse af friske unge drenge og piger drømmer om en lækker sportsvogn, når de bliver voksne, men senere bliver drømmen ikke realiseret for mange af dem, da man indser de mange omkostninger til anskaffelse, drift og vedligeholdelse. Sportsvogne og racerbiler er kostbare og kan nemt koste op til flere millioner kr., da de er opbygget i mindre antal og i helt suveræne materialer, der giver bilen de helt rigtige egenskaber med høj fart, vejgreb og kvik acceleration i forhold til normale personbiler.

Men det er alligevel muligt at komme i nærheden af en smart og kvik sportsvogn til en overkommelig pris som en lettere brugt Audi TT, der typisk kan anskaffes for under 600.000 kr., hvilket er noget under nyprisen. Muligheden opstår på grund af Audis nye garantikoncept Audi Approved Plus (AAP), der reelt omfatter alle Audis modeller, og på Audi.dk kan man finde en brugt Audi TT med AAP til fornuftige priser, og AAP biler er normalt under 2 pår gamle og har kun kørt få tusinde km. i alt.

APP konceptets muligheder

Under normale omstændigheder bør man virkelig være påpasselig med at anskaffe sig en brugt bil, da den så leveres med kortvarig eller ingen garanti. En bilforhandler tør ikke indestå for en bils garanti i en lang periode, da den nemt kan indeholde skjulte fejl og mangler, der kan koste rigtig mange penge at få udbedret.

Man kan trygt købe en sportsvogn som en brugt Audi TT, da man med AAP garantien får dels 2 års fuld garanti på bilen ligesom ved køb af nye biler, men med i købet får man også en efterfølgende serviceaftale, der løber i 2 år mere, eller til bilen har kørt i alt 40.000 km. I hele denne lange periode er man derfor sikret mod uventede udgifter, da

Audi dækker alle omkostninger til både service, reparationer og arbejdsløn og sågar til Autohjælp i hele Europa. Dette behøves på ingen måde at blive en kostbar affære for Audi, da de nemlig i forvejen har gennemgået AAP bilerne ganske nøje, således alle slidte og beskadigede dele er udskiftede med nye dele, og derfor bør bilerne kunne køre i mange år fremover uden problemer og problemer.

Sportsvognen Audi TT

Man vil altid komme rundt på en elegant og stilfuld måde i en ny eller lettere brugt Audi TT, da dette er en sjov og velkørende sportsvogn i et stilrent og aerodynamisk design. Den kan desuden fås i en traditionel coupé-udgave med fire sæder men også i en roadster-udgave med canvas-kaleche og to sæder.

I mere end 15 år har denne klassiker været på markedet og er anerkendt og elsket verden over. En drøm går i opfyldelse, når man sidder bag rattet i bilen, der jo kommer med en kraftig motor og en potent motorlyd. Man får naturligvis en høj acceleration, et godt vejgreb, et stilrent design samt en høj kørekomfort, og det udgør jo en køreoplevelse i særklasse med dens helt unikke køreegenskaber.

Accelerationen er for eksempel fra 0-100 km/t på bare 5,3 sekunder, og det skyldes ikke mindst det permanente quattro-firehjulstræk, der giver dig maksimal kontrol over bilen. Brændstoføkonomien er utroligt nok i området 15-22 km/l afhængigt af den valgte motor. I de nye modeller fås en TT med Audi virtual cockpit, der erstatter de analoge instrumenter, og på den måde give muligheden for at få vist de eksakte informationer, man har brug for under kørslen.