Når du har købt brugt bil, er det vigtigt, at du er tilknyttet de bedste værksteder. Her er en række tips til køb, salg, service og fremtidens bil.

Service, reparation og køb/videresalg af brugte biler

Både nye og brugte biler har brug for service og reparation, og uanset om din bil har kørt få tusinde kilometer eller er på den anden side af de gyldne 40.000, sikrer Autopartner god service af høj kvalitet. Din bil har brug for den bedste service og professionelle fagfolk, der har erfaring med netop din bilmodel, og den service eller reparation du har brug for. Alle Autopartners mere end 240 værksteder er FDM kvalitetskontrollerede, og deres erfarne mekanikere laver service og reparationer på både nye og brugte biler.

Alle deres brugte biler er kvalitetskontrollerede hos Autopartner. Klik her for at se det store udvalg af brugte biler, og for at læse mere om Autopartners service. Et Autopartner Kontokort giver dig mulighed for op til 12 måneders rentefri kredit, hvor du selv bestemmer, om du vil betale hele beløbet på én gang eller dele det op i mindre bidder. Skulle der blive brug for en længere løbetid på lånet, er der også mulighed for det.

God pris for din brugte bil

Alle brugte biler er penge værd, og når du skal sælge, skal du undersøge den nuværende markedspris på din brugte bil i forhold til alder, kilometer og stand. Du skal være sikker på, at din bil bliver solgt til minimum markedspris. Salg på det private marked er ikke altid en sikker handel, og derfor er det en god ide at sælge til eksperter, der har erfaring med bilsalg. Bilplus køber alle bilmærker og modeller, uanset om du vil sælge personbil, firhjulstrækker, varevogn eller firmabil. Der er ingen grund til at snyde sig selv for en god handel. Indhent et tilbud på din brugte bil. Se mere på www.bilplus.dk/bilauktion hvor du også kan finde direkte kontaktinformation til køber. Du får et tilbud, når du fremsender registreringsnummeret på din bil, og hvis du accepterer tilbuddet, modtager du pengene for bilen, som bliver afhentet få dage efter.

Benzin eller elbil

Når du køber ny bil, skal du overveje bilens benzinøkonomi, og hvor dyr den er i daglig drift. Toyota er en pålidelig bil, der sjældent går i stykker, den er driftsikker og tilbehør er billigt. De mest benzinøkonomiske familiebiler finder du hos Honda, Seat, Skoda, Kia, Toyota, Volkswagen og BMW. Spørg din bilforhandler om de nærmere specifikationer for den bil du har i kikkerten og overvej, om du primært skal køre i byen, på motorveje eller dagligt pendler til og fra arbejde. Elbiler bliver mere og mere populære, fordi de er billigere i drift og har en lavere CO2-udledning. Det er dog sandheder med moderation, fordi bilen i sig selv kan være dyr og elkraftværkerne udleder CO2 for at lave strøm. Som udgangspunkt kan elbiler anbefales, hvis du ikke kører lange strækninger, og ellers er en hybridbil vejen frem for mange, der gerne vil skære ned på benzinen.

Fremtidens biler

Fremtiden indenfor biler er intelligent elektronik. Vi har allererede avancerede GPS-systemer, fartpilot og parkeringscensorer, men i fremtiden vil vi se biler med endnu mere avanceret udstyr. Tesla har en effektiv autopilot og er en energieffektiv elbil. Tesla eksperimenterer med ulykkessikrede biler, der ved hjælp af censorer automatisk bremser, hvis du er ved at køre ind i bilen foran, og de arbejder også med en koalitionscensor. Flere og flere bilmodeller vil være intelligente i fremtiden, hvor mange biler vil kunne køre selv.