Hurtig lån til ny bil

13 april of 2017 Af

En gang imellem bliver man tilbudt en utrolig god handel, men det kræver man kan springe til her og nu, da handlen ellers gives videre til en anden. Det kan være en kollega, der vil købe en helt ny bil og bare vil skille sig af med sin egen bil i en fart til en favorabel pris, men det kan være i mange andre sammenhænge, og så er det rart at have en vis likviditet til rådighed på sin konto. Men heldigvis findes der en del hjemmesider på nettet, hvor man kan søge lån hurtigt og få svar på få minutter.

Hurtige lån på nettet

Man kan finde masser af hurtige lån på Hæveautomaten.dk, da denne hjemmeside holder styr på de fleste private långivere på markedet på en enkel og overskuelig måde. Dels fremgår det tydelig med link og omtale til hvert lån, hvor stort lånebeløbet er, lånets løbetid i måneder samt den årlige rente i omkostninger. Dette er naturligvis de mest afgørende parametre for nogle hurtige lån, men man bør naturligvis sikre sig, at øvrige låneomkostninger ikke hæver renten på afgørende vis. Den bedste måde at sammenligne lån på er ved at udregne årlige omkostninger i procent ÅOP, da man således har medregnet samtlige udgifter i en sammenlignelig rente.

Fordele med hurtig lån

Alternativet til hurtige lån er banklån og realkreditlån, der muligvis har en lavere årlig rente, men man bør igen være opmærksom på, at der som regel skal en del møder og dokumentation til, før man endeligt kan få bevilget et lån, og muligvis skal man også stille sikkerhed for lånet, og derfor kan der komme masser af uventede og dyre omkostninger til et sådant lån. På nettet er det væsentligt nemmere at lave lån hurtigt, og her får man svar på ganske kort tid. Lånefirmaet tjekker blot, om du står registreret nogen steder som dårlig betaler, og om dine indtægter giver dig et fornuftigt rådighedsbeløb hver måned. Bankernes ÅOP ligger fra omkring 10 % og opefter i henhold til artikel på TV2 Nyhederne, så her kan man se en sammenligning mellem forskellige bankers låneudgifter på hurtige lån.

Previous:

Tryg bilhandel ved køb af brugt Audi TT

Next:

Hold drengedrømmen i live med brugt Audi R8

You may also like

Post a new comment