Tryg bilhandel ved køb af brugt Audi TT

22 marts of 2017 Af

Dyre sportsvogne vil med årene også kunne risikere dyre reparationsomkostninger, da disse bildele er sjældne og specialfremstillede samt i en meget høj kvalitet, hvilket giver dyre reservedele. Audi TT er en klassisk sportsvogn, hvis nypris ligger lige under en million kr.

Interesserede købere af en sportsvogn kan faktisk spare mange penge ved at investere i en lettere brugt Audi TT, der måske koster et par hundredtusinde kr. under nyprisen, selv om bilen reelt er i samme stand som en helt ny bil. Købere til nyere brugte biler vægrer sig og foretrækker ofte at betale ekstraprisen op til en fabriksny bil, da man der får hele 2 års garanti med i prisen, hvorimod man ved køb af brugte biler ikke for nogen særlig god garanti med i købet.

Dette skyldes jo, at ingen kan være sikre på, om bilen måske indeholder skjulte fejl og mangler, der først findes efter nogle uger eller måneders forløb, og sælgerne af brugte biler vil ofte ikke betale for denne slags uventede udgifter. Audis nye koncept Audi Approved Plus (AAP) ændrer imidlertid meget på dette område, idet køberne nu vil kunne få en utroligt omfattende garanti fra Audis side, når man eventuelt køber en brugt Audi TT under AAP garantiordningen.

Audis nye AAP koncept

AAP omfatter faktisk hele Audis program af biler, og der er normalt tale om lettere brugte demonstrationsbiler eller leasingbiler, der kun har kørt få tusinde km. Disse biler er derfor i god stand og kan næsten sammenlignes med helt ny biler. Audi udvælger derfor visse biler og gennemgår disse nøje, således man udskifter alle slidte og beskadigede dele til nye og originale bildele, således bilen nu er i helt ny stand men blot lettere tilkørt.

Audi garanterer derfor at betale for uventede udgifter i hele 2 år, som kan sammenlignes med garantien på helt nye biler. Men faktisk får købere af AAP biler en udvidet serviceaftale med i prisen, der løber i 2 år yderligere, eller indtil bilen har rundet i alt 40.000 km, og endeligt får man fri autohjælp i Europa med i hele garantiperioden. På den måde er der altså tale om en tryg og sikker bilhandel, idet man er dækket ind mod uventede udgifter i de kommende år.

Sportsvognen Audi TT

Man bør anskaffe sig en ny eller en brugt Audi TT, hvis man er vild med at køre i en sjov og velkørende sportsvogn i et stilrent og sportsligt design. Man kan købe Audi TT i en traditionel coupé-udgave (med fire sæder) eller som en roadster-udgave (med to sæder). Bilen har været på markedet i mere end 15 år, så der er tale om en klassiker, der kendetegnes ved disse kvaliteter:

  • En køreoplevelse i særklasse.
  • Har en kraftig motor med en potent motorlyd.
  • Har en høj acceleration.
  • Har et godt vejgreb.
  • Kommer i et stilrent design.
  • Har en høj kørekomfort.
  • Unikke køreegenskaber.

Bilen kommer med et permanent quattro-firehjulstræk, der giver dig maksimal kontrol over bilen. Man kan få en Audi TT med flere typer motorer, men alle modellerne har et avanceret instrumentbræt med Audi virtual cockpit, der erstatter de analoge instrumenter, og giver dig mulighed for at få vist de nødvendige informationer på skærmen under kørslen. Man kan vælge mellem informationer ved små tryk på rattet, således man eksempelvist kan minimere speedometer og omdrejningstæller mod at få vist et kort og en ruteplan på skærmen.

Previous:

Lykken kan være en brugt Audi R8

Next:

Hurtig lån til ny bil

You may also like

Post a new comment