Tesla er den ultimative elbil

12 februar of 2014 Af

Elbilen har jo haft en omtumlet tilværelse igennem mange år. Al begyndelse er jo svær, og vil det kunne mærkes på et hårdt konkurrerende marked som bil verdenen. Her får man konkurrence til fingerspidserne. Men du skal ikke forvente, at det bliver billigt at køre i den nye Tesla, som den ultimative elbil hedder. Jo selve kørslen vil næsten være gratis, for den kan jo køre 400-500 km på en tankfuld strøm. Bilen har haft enorm succes i Norge, og nu er den også ved at blive populær i Danmark, selvom den koster lige over en halv million kr. Man har nu bygget flere turbo tankstationer over hele landet, således man hurtigt kan få tanket strøm på bilen, for derhjemme tager det jo mange timer at oplade bilen. I Ingeniøren varder forleden en nyhedsartikel om disse nye ladestationer så hvis du har en elbil, så læs med her på ingeniøren om turbo ladestationerne. Bemærk at det desuden er gratis at tanke strøm på disse specielle Tesla turboladestationer.

 

Tesla er en luksus elbil fra Californien

Bilen er en amerikaner, og det er en stor og rummelig familebil med høj topfart, som man er vant til i de dyre luksusbiler. Man kan læse mere om Tesla på deres officielle hjemmeside. I komfort kan Tesla sagtens måle sig med de andre luksusbiler i denne prisklasse. Desuden kan bilen være en virkelig god investering, for der ikke slides så meget i selve motoren, samt den har billig forsikring og brændstoføkonomi. Derfor er den billigere at køre i pr km end almindelige biler, og på den måde vil den med årene indhente den merpris, som den kostede oprindeligt. Bilen har snart eksisteret i 5 år, men den har allerede erobret en stor del på verdensmarkedet især i USA og Norge, men de andre lande er gode til at følge efter. Batteriet i en elbiler ikke billigt, og det holder ikke evigt, men det holder længe, og de bliver bedre hvert år til at udvikle længerevarende batterier.

En luksus elbil oser af prestige

Så der er ikke længere nogen skam at ankomme til festen i en stille og prangende elbil, og det kan man endda læse om her i Billed-Bladet, hvor parret Nina og Kim Vibe-Petersen ankom til en stor AIDS-gallafest i en Tesla elbil. Så nu er det efterhånden moderne at køre i elbil, men de færreste har stadig råd til de dyre biler. Men du burde udnytte den lave lånerente for tiden, så det er ikke så dyrt at vælge en elbil frem for en normal benzinbil, hvis du ønsker at få bilen finansieret.

Billede: fwjs

Billede: herby0401

Previous:

Elbilens fremtid i Danmark

Next:

Kamera og afstandsmåler i bilen

You may also like