Hvor finder man bedst brugte bildele

07 marts of 2014 Af

Der findes jo mange tilfælde, hvor man kan være tilfreds med at få en brugt del på sin bil, så den bliver funktionsdygtig igen. Det er endda uanset, om det er synlige dele udefra på bilen, eller hvis det er dele inde i motorrummet. Visse brugte bildele kan være 100 % ligeså gode som helt nye bildele, så det kan ofte betale sig at kigge alternative steder, hvis man har en del, som er gået i stykker. Mange reservedele på en bil koster store beløb, og det kan være lige fra en motor eller gearkasse til andre dæk på bilen. Disse dele kan nemt købes brugt, og prisen er ofte mellem 10-40 % af nyprisen. Så der kan spares mange penge, når man ser sig godt for og undersøger markedet, før du går ud og køber nye dele til fuld nypris..

 

Hvor skal man lede efter brugte dele?

  • Private sælgere af bildele
  • Internet firmaer med brugte dele
  • Postordre firmaer
  • Autoophug
  • Blå avis
  • Auktioner

 

Det bedste man kan gøre er at tjekke udvalget, så man kan sammenligne priserne de forskellige steder. Det nemmeste og billigste er oftest at besøge den lokale bilkirkegård, som ofte er et auto-ophug. De har efterhånden alle opbygget et EDB lager med en komplet oversigt over deres bildele, så de hurtigt kan give dig svar på, om de har delen på lager, og hvad den koster. Så kan du sammenligne med den pris, du i forvejen har fundet delen til på internettet. Men du sparer jo tid og fragt ved at købe den lokalt på autoophugget, og mange gange får du endda 3 måneders garanti på autoophugget med oveni prisen. Dette tæller også i det samlede billede, for den garanti får du sjældent, hvis du køber noget på en online auktion eller brugt på den blå avis. Måske du nemt kan finde dine bildele på hjemmesiden:

http://www.genbrugsdele.dk/

 

Her handles med brugte reservedele og køretøjer til ophugning.

Velkommen til DK’s største markedsplads med brugte dele

Lige nu er der 174 firmaer og 1062 privatpersoner der sælger brugte dele gennem denne side. Vi hjælper dig med at komme i kontakt med den rette autoophug, mekaniker eller privatperson.

Find bildelene i nabolandene

Måske kunne følgende hjemmeside også være interessant, selvom den er svensk:

http://da.bildelsbasen.se/

 

Velkommen til Bildelsbasen.se – Nordeuropas førende markedsplads for nye og brugte bildele. I vores database finder du over 5 millioner dele til salg fra flere hundrede bildemonteringsfirmaer. Start din søgning ved at vælge det rigtige bilmærke her til venstre. Derefter vælger du model, delgruppe og til sidst den korrekte del. Bemærk, at ikke alle tilknyttede selskaber leverer auto dele uden for Sverige.

Billede: Hydrapac

Billede: cossie331bhp

Previous:

De små og økonomiske biler

Next:

Sæt aircondition i bilen

You may also like