Lykken kan være en brugt Audi R8

09 februar of 2017 Af

Mange har en barndomsdrøm om at anskaffe sig en sportsvogn, når man bliver voksen og får råd til dette. For hovedparten forbliver dette en uopnåelig drøm, da sportsvogne er en meget dyr hobby, som kun de færreste har råd til. Men de fleste bilmærker har et par ekstravagante og unikke biler i deres program, hvor man tager de bedste egenskaber fra racerbilerne og anvender disse i en sportsvogn, der kan køre på det offentlige vejnet.

Audi er ingen undtagelse, da de har model R8 i programmet, som er en fuldblods sportsvogn med helt specielle køreegenskaber. Bilen kan koste flere millioner, men hvis man tjekker for en brugt Audi R8 på Audi.dk, så kan man være heldig at finde en lettere brugt Audi R8 til en markant nedsat pris, selvom bilen måske er under 1-2 år gammel og kun har kørt få tusinde km. Man skal holde øje med biler med betegnelsen AAP, der står for Audi Approved Plus.

Fordele ved AAP

På Audis hjemmeside kan man en gang imellem finde en lettere brugt Audi R8, og man kan endda finde flere modeller med AAP, og fælles for dem alle er, at køberne nu risikofrit kan købe bilen til nedsat pris men stadig kan nyde en bil i samme stand som ny og med fuld garanti og til nedsat pris. Det er trygt og tillidsvækkende, at Audi betaler alle uventede udgifter på bilen i en længere årrække, da AAP garantien faktisk giver køberen:

  • Fuld garanti på bilen i 2 år.
  • Yderligere 2 års serviceaftale (løber 2 år eller til bilen har kørt 40.000 km).
  • Fri Autohjælp overalt i Europa.

På den måde svarer det til, at man totalt slipper for at stå med en kæmperegning, hvis kobling, differentiale, motor, gearkasse og andre dyre komponenter pludselig går til, da Audi betaler alle omkostninger til en sådan reparation. Audi vil sjældent komme ud for situationer, hvor en AAP bil får brug for dyre reparationer, idet Audi i forvejen har gennemgået bilen så nøje, at alle dele er gennemtjekkede og eventuelt udskiftede, hvis der var uoriginale, slidte eller beskadigede dele på bilen. På den måde får køberen reelt en helt ny bil i ny stand men blot lettere tilkørt. Bilen er i tiptop form og vil kunne køre problemfrit i en længere årrække, hvis den blot får den nødvendige pleje og vedligeholdelse.

Egenskaber ved en R8

En Audi R8 er en topersoners sportsvogn til den kræsne køber med benzin i blodet. Der er tale om Audis hurtigste sportsvogn, der har op mod 610 hk motorstyrke. Bilen topfart er derfor imponerende 330 km/t og en acceleration fra 0-100 km/t på bare 3,2 sekunder.

Man kan altså virkelig få realiseret sin barndomsdrøm, hvis man kan lease eller købe en brugt Audi R8 til en billig pris. Audi R8 har en spontan speederrespons, en karakteristisk motorlyd, et aerodynamisk design og helt fabelagtige køreegenskaber, der er en racerbil værdig.

Bilens firehjulstræk giver en så god stabilitet og et solidt vejgreb, og man kan nemt via en drejekontakt på rattet indstille bilen til kørsel på enten tør, våd eller snedækket flade.

Previous:

Kom godt i gang med dit første bilkøb

Next:

Tryg bilhandel ved køb af brugt Audi TT

You may also like

Post a new comment