Rygter om biler

01 april of 2014 Af

Rygter om Mazda

Taler de seneste rygter sandt tegner ser det godt ud for verdens bedste roadster. Personerne bag Mazda har nemlig givet firmaets ingeniører den opgave, at reducere egenvægten med 325 kilo, det vil svare til en vægt på omkring 825 kilo. Det er nærmest vanvittigt, at det kan lade sig gøre. Spørgsmålet er om det er et rygte eller om det er sandt. Rygterne lyder på en turboladet fircylindret motor 1,4-liter med direkte indsprøjtning. Ingeniørerne forventes også at spare en del kilo på at gøre selve bilen, og dermed også chassis og karrosseri, noget smallere end den nuværende MX-5’er.

Franske biler

Noget der er rygter om, det er franske biler. Da jeg skulle købe min første bil, blev jeg direkte frarådet, at købe en fransk bil. Ærgerligt for mig, da jeg altid har elsket Frankrig, folket og sproget. Men ikke bilerne. Fordi jeg skulle jo gøre stik modsat alle råd, jeg købte mig en fransk bil og den var simpelthen så dårlig. Jeg mistede mange penge på den og endte med, at måtte sælge den med et underskud. Men af en eller anden grund føler jeg mig stadigvæk tiltrukket af de franske biler. Det er måske ligesom med mænd, jo sværere de er. at beholde, jo mere interessante er de.

Hvorfor interessere sig for rygter overhovedet

Rygter er til for at blive. Vi elsker dem, spejler os i dem og måler os selv mod andres egoer. Vi elsker når der er noget galt eller noget der kan forarge os. Mange kvinder slubrer rygter i sig om de kendte og kongelige og det kan man vel egentlig undre sig over, når det er fuldstændig ligegyldig viden. Men rygter om biler, det er da til at forstå. Der er mange penge på spil og det er ikke ligegyldige rygter. Nogle af de rygter jeg synes er særlige interessante, det er sikkerhed på vejen. Hvis folk har rygter om uheld eller andet og det har noget at gøre med et bestemt bilmærke, så vil jeg bestemt høre mere!

Billede: NTG’s pictures

Previous:

Bilmarkedet i Danmark

Next:

Minibil

You may also like