Er der ventetid ved mekanikeren? Sådan kan du få tiden til at gå

30 juli of 2018 Af

Det er ikke altid, du er så heldig, at din bil er klar på kort tid, når du skal en tur forbi en mekaniker. Er der tale om et stort projekt, så tager det også lang tid. Hvis du gerne vil vente hos mekanikeren, til din bil er klar, så er det en god idé at finde en måde, du kan få tiden til at gå på. Ellers kan det hurtigt blive en lang ventetid.

Det er ikke altid, det er helt så nemt at finde på noget, du kan få tiden til at gå med. Det er især aktuelt, hvis du skal vente i lang tid. Hvis det også er noget, du føler, du har svært ved, så er du kommet til det helt rette sted. Her på siden kan du finde et væld af gode idéer til, hvordan du kan få tiden til at gå hos mekanikeren.

1. Lyt til en god lydbog

Et godt forslag er at lytte til en god lydbog. Hvis det er noget, du har i sinde at gøre, så skal du dog huske et headset. Det er ikke sikkert, de andre i lokalet også har lyst til at lytte til din lydbog. Foruden et headset, skal du også en mobil med. Det er fra denne du skal streame din lydbog. Det kan du fx gøre via en app som Mofibo.

2. Du kan læse op på dagens nyheder

De fleste vil gerne holde sig opdateret med, hvad der sker rundt omkring i verden. Er du én af dem, så er det en oplagt idé, at du bruger ventetiden på at få læst op på nogle af dagens nyheder. Hvis du blot har din mobil med dig, så er det ikke så svært. Er du mere til at læse avis, så kan du være heldig at finde en i venteværelset.

3. Tjek dine mails

Du kan også vælge at tjekke dine mails. I dag er det de færreste, der ikke har sat deres mail op på deres mobil. Er det i løbet af en hverdag, du er taget på værksted, så er dette en særligt god idé. Det er med til at sikre, at der ikke er for mange ulæste mails, når du vender retur til kontoret. Dermed bruger også tiden produktivt.

4. Hold øje med dine investeringer

Hvis du godt kan lide at holde øje med dine investeringer, så kan du også bruge ventetiden på dette. Det er dog nødvendigt at din bank eller mægler har en mobilvenlig løsning. Hvis du fx handler valuta hos en mægler, der ikke har det, så kan det være værd at skifte. Du kan fx skifte til Markets.com, som du kan læse om her.

5. Medbringe selv læsestof

Hvis du gerne vil være godt forberedt, så kan du vælge at tage læsestof med. Det kan være i form af enten en bog, Kindle eller noget helt tredje. Det er i hvert fald en god måde at få tiden til at gå på. Til sidst skal det nævnes, at det ikke kan anbefales at handle med forex, da der er en stor risiko forbundet med det.

Previous:

Kundesegmentering baseret på bildata

Next:

3 ting, du ikke kan undvære til køreturen

You may also like