Sociale aktiviteter i bilen under kørslen

03 februar of 2014 Af

På kortere tur behøves man ikke forberede sig specielt med nogen aktiviteter til passagerne i bilen. Men hvis man skal køre en halvtime eller mange timer, så bør man lige forberede sig hjemmefra, således alle er engageret i noget under kørslen. Derved kommer turen til at glide problemfrit, og den vil føles kortere. I dag findes der så mange finesser i bilen, som giver både chaufføren og de andre passagerer mulighed for at deltage i sociale aktiviteter under hele kørslen.

Håndfri til chaufføren

Chaufføren har jo opgaven med at styre bilen, så vedkommende kan ikke deltage i lige så mange andre aktiviteter, som de øvrige passagerer. Men chaufføren behøves ikke føle sig udenfor af den grund. Med de moderne håndfri telefoner, kan du have begge hænder på rattet, mens du taler med venner, og du kan endda holde vigtige telefonmøder, mens du kører i trafikken, således du dermed sparer arbejdstid på kontoret.

Bilen kan være et rullende kontor, hvilket mange direktører for længe har indset, men de har ofte ansat en privatchauffør, således de kan have kontoret på bagsædet. Det er også enkelt at finde vej igennem trafikken i dag, da de fleste har en GPS med indbygget navigation monteret i bilen, hvor en stemme dirigerer dig enkelt igennem trafikken, således du får den direkte rute oplyst af en computer.

På Computerworld kan du læse om Jabra Freeway, som giver chaufføren den ultimative frihed under kørslen. Desuden kan chaufføren jo samtale med de øvrige i bilen, så man kan snakke om alt muligt, mens man stadig på en sikker måde navigerer gennem trafikken.

Aktivering af børnene

Det største problem er ofte børnene på bagsædet, de kan nemt kede sig på bilturen. Men i dag kan de både have smartphone, DVD afspiller eller computer med i bilen, således de er online og kan snakke med vennerne. I gamle dage kunne man medbringe en bog eller et ugeblad, men i disse nye tider er elektronikken rykket ind i bilen. Der findes en hjemmeside, som beskriver, hvor man forbereder sig til en længere køretur.

Her kan du læse de gode råd om forberedelsen til den lange biltur. Det er vigtigt, at børnene sidder godt spændt fast på bagsædet i en komfortabel stilling, og at de har noget legetøj indenfor rækkevidde. Desuden skal man huske at holde jævnlige pauser, således man kan komme på toilet eller bare ud og strække benene en gang imellem. Husk også at mange nemt kan blive køresyge, så man skal tage hensyn på de lange ture.

De unge i bilen

Teenagere er jo af natur en form for rebeller, som vil være selvstændige og lave oprør mod forældrene. Læs her i Vi Unge hvilke aktiviteter man kan lave i bilen på en langtur. Hvis man har adgang til internet, så er der rigtig mange muligheder, som om man var derhjemme, men ellers kan man høre musik eller se en film.

Previous:

Byg dit eget autoværksted

Next:

Medbring dine kæledyr i bilen

You may also like