Folkets vogn – VW er stadig den store dreng

02 februar of 2017 Af

Siden sin spæde start i 1930’ernes Nazityskland, har Volkswagen haft en turbulent tilværelse, med op og nedture. De har lavet biler der er intet mindre end forfærdelige, men på den anden side har det også givet og et væld af dejlige biler, som bliver nyfortolket og opdateret, generation efter generation.

Udover at være et af de største automobilfirmaer i hele verden, så har de også skabt den måske mest karakteristiske bil, der nogen sinde har eksisteret. Den klassiske bil der startede det hele. Her snakker vi naturligvis om VW Boblen. Uanset hvem man er eller hvor man kommer fra, så har man på et eller andet tidspunkt set en ”Bobbel”. Enten i dens klassiske udgave med motoren bagi og bagagerummet foran, eller i en af de nye modeller, som stadig er eftertragtede den dag i dag.

Deutschland über alles

I Europa kommer man ikke udenom at Tyskland er den stærkeste når det kommer til biler. Ja, Frankrig har også lavet mange biler, som Peugeot, Citroen og Renault, men Tyskland står bag udødelige mærker som BMW, Mercedes, Opel, Audi, Porsche, Volkswagen og mange flere.

Den store succes som Volkswagen har haft gennem de sidste 70 år, har gjort at de har kunnet opkøbe det ene store bilmærke efter det andet, og i dag sidder de tungt på markedet, som en af de store drenge. Under Volkswagen Group hører bl.a. Audi, Bentley, Bugatti, Lamborghini, Porsche, SEAT, Skoda og mange flere. Det må da siges at være en ganske respektabel præstation af et firma der eller i mange år var kendt som ”folkevogn”.

Moderne klassikere

Alle har en mening om Volkswagen, hvad enten den er positiv eller negativ. Men man kan ikke se bort fra at vi er mange der har ejet mindst en VW i vores liv. Hvor mange unge mænd har ikke gået med en lille drøm om at eje en VW Golf, som kan gejles ud i det ekstreme og imponere omgivelserne. Hvor mange skabshippier har ikke i sit eget stille sind, siddet med drømmen om, at køre verden tynd i et renoveret ”rugbrød”?

De senere år har de gjort meget for at få deres Bluemotion biler ud på markdedet, især med Polo-modeller ser man denne teknologi, og det gør at VW stadig er ganske relevant, ikke mindst fordi bilerne altid har flot designede, og er kendetegnede ved det fantastiske tyske håndværk.

Volkswagen er en stor spiller på markedet, og det vil de være mange år ud i fremtiden. Det gør det også til en ganske fornuftig bil at investere i. Fordi der er så mange modeller på markedet, er det også ganske nemt at skaffe reservedele til dem, uanset om man vil have nyt eller brugt.

Er du VW-entusiast og har en bil der trænger til at få nogle nye dele, så find vw reservedele her, og gør din gode gamle Folkevogn så god som ny.

Previous:

Vælg den bedste bilforsikring

Next:

Køb reservedele til alskens typer af køretøjer online

You may also like