Hvis du skal have ny bil, er der forskellige måder, hvorpå du kan anskaffe dig denne. Du kan vælge at købe bilen helt traditionelt, hvis det er dette, du helst vil. Du kan også vælge at lease din nye bil, hvis det er denne løsning, du hælder mest til. Hvis du vælger at flexlease din nye bil, er der forskellige ting, der er værd at vide. Hør mere om disse ved at læse videre her.

Afgift ved flexleasing

En af de vigtigste ting du skal vide om flexleasing er, at der ved denne type leasing betales af til registreringsafgiften i form af mindre rater hver måned. Ved flexleasing betales der altså ikke fuld afgift på bilen ud i et, som der ellers gøres, hvis du købte en bil på en mere traditionel vis.

Dette betyder altså, at du i den periode som bilen leases, hvor måned betaler en rate, der betales ud fra en procentsats. På den måde undgår du altså at skulle betale den fulde registreringsafgift på 150% ved indregistrering af bil på danske plader. Derfor er flexleasing også blevet et meget attraktivt valg, når der skal findes ny bil. Lære mere om Flexleasing afgift her.

Giver mulighed for at køre i drømmebilen

Flexleasing er en populær løsning af flere grunde. Blandt andet er det noget, der giver dig mulighed for at køre i en lidt dyrere bil, end du måske er vant til, da den månedlige udgift ikke vil være så stor.

Hvis du har en bil i tankerne, som du har drømt om at køre rundt i, kan dette derfor muligvis blive en realitet gennem flexleasing. Det kan derfor også være en af grundene til, at det er denne løsning, du skal vælge. Dette er altså guiden til det, som du skal vide om flexleasing.