Autohjælp

29 april of 2014 Af

Uanset om du har en nyere eller en ældre bil, så kan det ofte være en fordel, at du tegner et abonnement på autohjælp hos et firma, som driver autohjælp. Tidligere havde Falck næsten eneret på denne service, men i dag er der flere dygtige konkurrenter, fordi der er gode penge at tjene. Du skal tænke på abonnementet som en slags forsikring. Pengene er tabt, men har du ingen start-problemer haft, så er det jo dejligt. Men bare man har1 problem om året, som kræver assistance fra et autohjælp firma, så er abonnementet jo betalt hjem. Det kan koste flere tusinde kr. at skulle betale et autohjælp firma, såfremt man ikke har et abonnement. Et abonnement koster fra 300 kr. årligt og opefter.

 

Hvilke firmaer findes der:

De mest udbredte og populære autohjælp firmaer er i dag:

 

  • Falck Vejhjælp
  • FDM Vejhjælp
  • SOS Dansk Autohjælp
  • Redningsgruppen

 

Desuden findes der små lokale autohjælp firmaer i de fleste større byer, men de førnævnte er landsdækkende kæder. Desuden er der startet et nyt autohjælp firma, som har en god hjemmeside her:

http://www.autohjælp.dk/

 

Unikt nyt koncept inden for Vejhjælp, til gavn for dig.

 

Har du tænkt over hvem der skal betale for at du har brug for hjælp? De forskellige abonnementsordninger skærer alle over en kam, gode som dårligt vedligeholdte biler.

Vi samler helst ikke på dårlige oplevelser, og dermed er kunder der har brug for hjælp mange gange om året, en rigtig dårlig forretning både for os, men også dig som kunde da vi tvinges til at hæve prisen i takt med udgifterne. Ved at du betaler hver gang du har brug for hjælp, sikrer vi os at du ikke misbruger abonnementet og derved påfører fællesskabet en forøget udgift.
Til gengæld honorerer vi de abonnenter der år efter år ikke har brug for hjælp, vi sænker simpelthen abonnementet hvert år du ikke bruger os i samme stil som visse forsikringsselskaber der har overskudsdeling med kunderne.

Starttrin 699,-

Dit præmietrin falder med 100,- om året til du når en fast nedre grænse på 299,- årligt så længe du ikke har brug for os, til gengæld er du altid sikret hjælp hvis uheldet skulle være ude.

Hvis du har brug for en enkelt assistance om året bliver du på det trin du nu en gang er på, uheld kan jo ske!
Omvendt stiger dit præmietrin med 100,- årligt for hvert år du gør brug af din ret til autohjælp mere end 1 gang.

Du har ret til 2 assistancer om året, første assistance er omkostningsfri, men assistance nummer 2 udløser en selvrisiko på 250,-

Du rykker et trin op så snart du gør brug af abonnementet anden gang inden for en 1 års periode. Til gengæld sparer du penge, hvert eneste år du ikke bruger abonnementet.

Urimeligt?? Ikke for dem der kun ønsker en sikkerhed for at de ikke skal finde 2.000-8.000 kr., og det er en mørk aften på en øde landevej med en nedbrudt bil og 350 kilometer hjem.

Du får en billig årlig sikkerhed imod uønsket overraskelser, og har du brug for mange årlige assistancer, anbefaler vi dig at bruge et vejhjælps selskab med ubegrænset antal assistancer.

Et traditionelt autohjælpsabonnement skærer alle over en kam, og alle der ikke bruger deres abonnement er med til at betale for dem der har brug for mange assistancer, stik imod almindelige forsikringer der også har præmiestigninger ved skade.

 

Billede: perryolf

Billede: Ole Ryolf

Previous:

Hvilke dæk bør man vælge?

Next:

Skrotpræmien på en bil

You may also like