Minibil

Minibilen er kompakt, god til bykørsel og billig i drift. Den er let at anskaffe sig, da man nærmest får smidt den i nakken. Den er desuden super god til nye bilister på vejene. Man kan let navigere i byen, indre by bliver pludselig en oplevelse, at køre i og ikke længere et mareridt. Og parallelparkering bliver som en leg. En minibil er værd at eje. Men der er også så mange ting en minibil ikke kan fx udstråle denne enorme kvalitet og charme. En minibil er mere en sød og fornuftig stabil bil og det er jo ikke alle der vil have en sød bil.

Minibil

Kendte danskere kører ikke ligefrem i minibil, de kører nærmere i luksus biler, bortset fra Oliver Bjerrehus og Rasmus Seebach. Oliver Bjerrehus kører i en Renault Clio mk. II. Rasmus Seebach kører i en Opel Corsa.

Biler de kendte kører i

Le mans-vinderen Tom Kristensen kører i en Audi R8. Bilen er oprindeligt en gave fra Audi, så det er ikke fordi Tom Kristensen selv har været ude og købe den. Tom Kristensen bor til dagligt i Monaco og det er også her man indimellem kan være heldig, at se et glimt af bilen. Medina kører en Range Rover V8 alu. Medina har desværre ikke været så heldig, at få den foræret, så hun har selv været nød til at betale de 2,4 millioner bilen kostede. Den første Land Rover blev produceret i 1948 til jord- og skovbrug. Køretøjet blev populært, men først i 1970 kom en ny model: Denne blev kaldt Range Rover. Senere kom Discovery, Freelander og Range Rover Sport, og Land Rover har i dag fem forskellige modeller. Thorkild Thyrring har en Mercedes SLK 55 AMG og Mikkel Kessler har en Audi Q7. Audi Q7 er en SUV-model fra Audi. Til Q7 findes to forskellige benzinmotorer, en 6-cylindret på 3,6 liter med 280 hk og en 8-cylindret på 4,2 liter med 350 hk. Af dieselmotorer findes 6-, 8- og 12-cylindrede varianter med effekter fra 233 til 500 hk. Fakta om bilmærker var hentet hos Wikipedia.

Billede: [email protected]