Hvorfor vælge en brugt Audi?

08 oktober of 2015 Af

Brugtvognsforhandlere har overalt i verden et lidt blakket ry, da enkelte bilforhandlere har solgt biler med store skjulte fejl, som efterfølgende har givet den nye bilkøber store uforudsete udgifter.

Det er jo lidt ærgerligt for de mange ærlige bilforhandlere af brugte biler, at der findes andre i branchen, der måske bevidst ikke oplyser eventuelle bilkøbere om bilens skjulte fejl, da man ellers ikke kan opnå den høje averterede salgspris.

Private bilsælgere har også stor motivation om at undlade at fortælle om bilens negative sider, som den nye bilkøber måske først erfarer efter flere dage eller ugers brug. Ved salg af brugte biler medfølger ofte ingen eller en meget begrænset garanti fra sælgers side, men nu tilbyder Audi brugte biler til salg med konceptet Audi Approved :plus (AAP).

 

Audi Approved :plus

Audi har nu lanceret et internationalt koncept, der giver bilkøbere overalt i Europa en dækkende garanti for, at man køber en brugt Audi i topklasse. Skulle der i garantiperioden opstå uventede skader på bilen, så dækker Audi disse udgifter. Biler med AAP er en smule dyrere end tilsvarende biler uden denne garanti, men dette beløb er givet godt ud som forsikring, idet man faktisk opnår tre store fordele med AAP biler:

 1. Bilen er 100 % gennemtjekket og fejlfri fra A til Z
 2. Bilen består udelukkende af originale autodele
 3. 2 års garanti og 2 års serviceaftale på bilen (Bilen må max. køre 40.000 km)

Resultat af denne AAP nominering betyder, bilkøberen kan forvente en bil helt i topklasse, da alle bilens vitale dele fungerer som en ny bil. Derfor kan man reelt helt risikofrit investere i en brugt bil, og alligevel forvente samme garanti som ved en ny bil, men man betaler stadig en del under bilens nypris med AAP.

 

Dette dækker AAP forsikringen

Audis autoriserede bilforhandlere opererer efter de samme kvalitetskrav og høje standarder, så derfor kan man hos disse forhandlere købe en eksklusiv kvalitetsbil billigere end bilens nypris men med samme fordele som handel med nye biler. Hvis bilen opnår skader i garantiperioden, så klares problemet af Audi, således dette ikke belaster den uheldige bilkøber.

Hvis man videresælger bilen indenfor garantiperioden, så følger AAP forsikringen naturligvis med, hvilket også gør en senere bilhandel nemmere for køberen. Det er en stor lettelse for bilkøberen, man ikke i garantiperioden vil modtage uventede dyre udgifter på reparation af de komplekse autodele som:

 • Motor
 • Styretøj
 • Gearkasse
 • Kobling
 • Bilens elektriske system og computer
 • Forhjulslejer
 • Bilohæng
 • Differentiale
 • Katalysator

 

Previous:

Privatbil eller fri firmabil

Next:

Attraktive priser på privatleasing hos Hyundai

You may also like